Belafspraak stage; helaas weer op zoek naar een ander bedrijf.

Categorieën 2019,Gesprek,Leven,Mediaredactie,Over mij,Persoonlijk,Privé,School,Stage,Update,Woensdag0 opmerking
Afbeeldingsresultaat voor stage lopen quotes

Het gesprek ging wel goed, alleen mag ik weer op zoek naar een ander bedrijf omdat ik volgens hem bij dat bedrijf niet heel veel kan leren. Zij schrijven namelijk vooral heel veel commerciële en onafhankelijke content, dus voor mij zou dat niet heel interessant zijn gaf hij aan.

Wel gaf hij als tip mee om te zoeken naar bedrijven in de evenementenbranche, omdat ik bij dat soort bedrijven wel heel veel zou kunnen leren. Ik heb natuurlijk al even gezocht op het internet, maar ik kon helaas niet heel veel bedrijven vinden. Dus ik denk dat ik gewoon iets anders van mijn lijstje pak of dat ik ga zoeken naar communicatiebureaus of iets dergelijks.

Jammer, want dit bedrijf leek me echt een heel leuk bedrijf! Maar goed, volgende keer beter zullen we maar zeggen:).

Dit was even een korte update over het telefoongesprek en zoals ik al schreef, kunnen jullie morgen nog een post van mij verwachten.

See you soon!

Love,

Eef

Hoi! Ik ben Eva, 17 jaar oud en sinds augustus 2018 een trotse eerstejaars mediaredactie student. Er is nog iets 'bijzonders' aan mij: ik heb namelijk autisme en NLD, dit zijn twee onzichtbare 'labels' die je dus niet direct aan mij kunt zien. Op mijn blog livewithlabels.nl wil ik laten zien hoe het is om te leven met autisme en NLD, mensen en lotgenoten inspireren met mijn verhaal en zorgen voor meer bekendheid, openheid en begrip in de samenleving dat er op zich wel is, maar nog meer kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *