Afbeeldingsresultaat voor vrijwilligerswerk quotes

Er waren ook andere vrijwilligers bij (jammer genoeg allemaal ouderen) en eerst moesten we alle tafels en stoelen klaarzetten. Vervolgens moesten we koffie en thee inschenken voor de bewoners en als er nieuwe mensen kwamen vragen wat ze wilden drinken. Dat laatste was natuurlijk nog wel een dingetje voor mij, maar van mijn ‘baas’ moest ik het doen omdat dat ook een leerdoel van mij is.

Maar het is me toch gelukt om het aan een bewoner te vragen wat ik heel knap van mezelf vond (eigendunk). Tussendoor konden we nog wel ‘genieten’ van het optreden zelf, maar zo goed kon ik het niet verstaan omdat ze namelijk in dialect praatten en de geluidsinstallatie was ook niet fantastisch haha. Verder moest ik wat chips in de schaaltjes doen en drinken inschenken; zelfs advocaat met slagroom.

Het optreden zelf duurde langer dan ik had verwacht, dus ik heb daar wel de hele middag gezeten. Maar dat was niet erg; er was immers genoeg te doen. Toen het optreden was afgelopen moesten we weer alle stoelen en tafels terugzetten op hun plek en mocht ik (onder begeleiding) nog een meneer in een rolstoel terugduwen naar zijn kamer.

Al met al een geslaagd toneeloptreden en ik vond het wederom superleuk om mee te helpen! Elke maand organiseren ze dit dus en volgende maand (dan word ik 17 yeah) is er een muziekoptreden hoorde ik, dus heel gezellig allemaal. Nu al weer zin in:).

Nu ben ik lekker vrij en ga ik straks natuurlijk weer widm aflevering 7 kijken, dus als je ook gaat kijken: veel kijkplezier!

Fijn weekend nog and see you soon:)

Love,

Eef

Hoi! Ik ben Eva, 17 jaar oud en sinds augustus 2018 een trotse eerstejaars mediaredactie student. Er is nog iets 'bijzonders' aan mij: ik heb namelijk autisme en NLD, dit zijn twee onzichtbare 'labels' die je dus niet direct aan mij kunt zien. Op mijn blog livewithlabels.nl wil ik laten zien hoe het is om te leven met autisme en NLD, mensen en lotgenoten inspireren met mijn verhaal en zorgen voor meer bekendheid, openheid en begrip in de samenleving dat er op zich wel is, maar nog meer kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *