Gerelateerde afbeelding

In het begin was het nog heel erg onwennig, maar toen ik eenmaal een beetje gewend was ging het prima. Ik moest vooral simpele klusjes doen zoals het eten voorbereiden, helpen met afwassen en schoonmaken.

Het zijn allemaal hele aardige mensen die je met alles helpen en blij waren met mijn hulp, dus echt heel fijn! Volgende week ga ik in de middag helpen bij een toneeloptreden; weer een nieuwe situatie dus, maar alleen maar goed voor mij en ik heb er nu al zin in.

‘S middags had ik nog een afspraak bij Berkelland.FM voor toevallig ook vrijwilligerswerk, maar dan iets meer op mijn vakgebied natuurlijk. Ik ga voor een aantal websites (Leuk.FM en Gelre.FM) hopelijk superveel ervaring op doen door teksten te schrijven voor die websites. Er werken vooral vrijwilligers voor deze omroep en daar hoor ik nu dus ook bij!

Het gesprek ging heel goed; ik was natuurlijk wel zenuwachtig, maar gelukkig niet heel erg. De man die ik sprak was ook erg aardig en legde alles heel goed uit, dus helemaal top! Ik ga vooral woensdagmiddag en in het weekend teksten schrijven, omdat ik dan de meeste tijd heb ervoor. Stay tuned dus:).

Weer een aantal grote overwinningen voor mij die een jaar geleden echt nog ondenkbaar voor mij waren, dus ik ben echt heel trots op mezelf (eigendunk) dat ik deze stappen heb durven zetten. Thank God!

Ik ga nu lekker uitrusten en vanavond natuurlijk weer widm aflevering 6 alweer kijken. Morgen heb ik ook niks, dus dan ga ik me weer voorbereiden op een drukke schoolweek:(.

Fijn weekend allemaal nog en ik houd jullie vanzelfsprekend op de hoogte.

See you soon!

Love,

Eef

Hoi! Ik ben Eva, 17 jaar oud en sinds augustus 2018 een trotse eerstejaars mediaredactie student. Er is nog iets 'bijzonders' aan mij: ik heb namelijk autisme en NLD, dit zijn twee onzichtbare 'labels' die je dus niet direct aan mij kunt zien. Op mijn blog livewithlabels.nl wil ik laten zien hoe het is om te leven met autisme en NLD, mensen en lotgenoten inspireren met mijn verhaal en zorgen voor meer bekendheid, openheid en begrip in de samenleving dat er op zich wel is, maar nog meer kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *