Vanmiddag had ik eindelijk het intakegesprek voor een nieuwe therapie waar ik mee ga starten met mijn moeder. Ik vond het eigenlijk niet echt spannend om er naartoe te gaan, omdat die mensen mij gewoon begrijpen en niet gelijk gaan oordelen of iets dergelijks.

Het is een hele mooie praktijk en het was een erg aardige man. Hij legde ook alles heel duidelijk uit; dus hoe het in mijn hoofd eraan toe gaat en dergelijke.

We moesten eerst vertellen welke hulpverleningstrajecten we allemaal achter de rug hebben en wat heeft geholpen en wat niet. Vervolgens vroeg hij waar we allemaal tegenaan lopen (thuis en op school). Ik had echt het gevoel dat hij mij begrijpt en dat hij mij echt heel goed zou kunnen helpen. Maar ja, dat is dus nog even afwachten.

Hij heeft voorgesteld om mij weer een intelligentieonderzoek te laten doen, zodat mijn sterke en zwakke punten nog beter in kaart kunnen worden gebracht en hij mij daarvoor nog beter handvatten kan geven. Ik heb al eerder op de basisschool een intelligentieonderzoek gehad, dus dat is alweer een tijdje geleden. Toen kwam er dus uit dat ik NLD heb.

Het intelligentieonderzoek is donderdag over twee weken al (4 april), dus dan ben ik ook weer de hele dag niet op school. Het onderzoek duurt namelijk twee uur lang en ik denk dat het sowieso weer heel vermoeiend voor mij gaat worden. Als alle cijfers bekend zijn heb ik weer een gesprek met hem en mijn ouders en daarna kan de therapie definitief starten!

Wat overigens ook wel heel grappig is, is dat hij mijn psychiater heel goed kent en samen met hem een opleiding heeft gevolgd. Ik heb volgende week ook weer een afspraak bij de psychiater, dus ik heb afgesproken dat ik hem dan de groeten van hem ging doen haha.

Nu heb ik lekker weekend en kan ik me weer lekker gaan ontspannen en me ook gaan voorbereiden op een nieuwe en drukke week school. Morgenochtend heb ik ook eindelijk weer vrijwilligerswerk waar ik ontzettend naar uitkijk, omdat ik dat twee weken niet heb kunnen doen dus morgen kan het weer:).

Zondagochtend ga ik naar mijn oma toe en krijg ik eindelijk nog mijn verjaardagscadeau (het boek Wild) van haar en het boek Zondagskind terug, omdat ik dat boek als voorbeeld wil gebruiken voor mijn eigen boek.

Stage UPDATE: Aankomende donderdagmiddag heb ik om 13:30 dus een sollicitatiegesprek bij een klein internetmarketingbureau in Doetinchem. Spannend dus en afwachten wat er uit gaat komen. En net krijg ik een mailtje van het andere bedrijf in Zutphen dat ik ook ben uitgenodigd voor een gesprek, maar wel pas vanaf 23 april!!!

Boek UPDATE: Ik ben -zoals ik al zei- nog druk bezig met het script en de inhoudsopgave en alle hoofdstukken etc. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat uitpakken allemaal!

Fijn weekend allemaal lieve lezers, geniet ervan:).

SEE YOU SOON!

LOVE,

EEF

Hoi! Ik ben Eva, 17 jaar oud en sinds augustus 2018 een trotse eerstejaars mediaredactie student. Er is nog iets 'bijzonders' aan mij: ik heb namelijk autisme en NLD, dit zijn twee onzichtbare 'labels' die je dus niet direct aan mij kunt zien. Op mijn blog livewithlabels.nl wil ik laten zien hoe het is om te leven met autisme en NLD, mensen en lotgenoten inspireren met mijn verhaal en zorgen voor meer bekendheid, openheid en begrip in de samenleving dat er op zich wel is, maar nog meer kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *