Intelligentieonderzoek ging supergoed & autismebelevingscircuit!

Categorieën 2019,ASS,Autisme,Donderdag,Dyscalculie,Hulp,Leven,Over mij,Persoonlijk,Privé,Update,Vrienden en vriendinnen,Wie is de Mol?,Zaterdag0 opmerking
Afbeeldingsresultaat voor autismebelevingscircuit

Vanochtend had ik dus het intelligentieonderzoek voor de nieuwe therapie waar ik binnenkort mee ga beginnen. De mevrouw die het onderzoek bij mij afnam was echt superaardig en wat ik nog het meest geweldige vond is dat ze ook fan van Wie is de Mol? is haha. Ze zag namelijk de sweater die ik aanheb die ik op de fandag dit jaar heb gekocht en ook mijn Colombia armbandje, dus toen vroeg ik of ze ook keek en fan was. Dat bleek dus het geval te zijn. Ze had ook Thomas Cammaert (de Mol in seizoen 17) gespot in Burgers Zoo in Arnhem, waar hij filmopnames bleek te hebben. Hilarisch dus!

Het onderzoek ging verder wel goed, naast natuurlijk rekenen, figuren leggen en cijfers opnoemen. Mijn ruimtelijk inzicht is gewoon bagger, dus daar kunnen we kort over zijn. Ik dacht bijvoorbeeld dat een figuur een flamingo was, terwijl het gewoon een vlinder was.

Ik heb daar wel echt van tien uur tot half één gezeten, dus het was een flinke zit kun je wel zeggen. Zelf vond ik het niet zo erg als op de basisschool, omdat er toen nog een mevrouw bijzat en zij waren constant met elkaar aan het fluisteren en dat leidde echt enorm af. Het ging in ieder geval een stuk beter dan toen, dus ik ben erg benieuwd wat mijn scores nu zijn. Hopelijk hoor ik ze snel!

Aan het einde van de middag ga ik heel waarschijnlijk naar mijn beste vriend toe en dan gaan we naar het auticafé toe waar naar aanleiding van de Autismeweek (waar ik afgelopen zaterdag over schreef), een autismebelevingscircuit is. Ik heb er erg veel zin in en ik zal er natuurlijk ook nog wat over plaatsen binnenkort:).

Fijne dag nog allemaal.

SEE YOU SOON!

LOVE,

EEF

Hoi! Ik ben Eva, 17 jaar oud en sinds augustus 2018 een trotse eerstejaars mediaredactie student. Er is nog iets 'bijzonders' aan mij: ik heb namelijk autisme en NLD, dit zijn twee onzichtbare 'labels' die je dus niet direct aan mij kunt zien. Op mijn blog livewithlabels.nl wil ik laten zien hoe het is om te leven met autisme en NLD, mensen en lotgenoten inspireren met mijn verhaal en zorgen voor meer bekendheid, openheid en begrip in de samenleving dat er op zich wel is, maar nog meer kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *