Gerelateerde afbeelding

Gisteren was ik precies over twee weken jarig (11 maart) en dan word ik alweer 17 jaartjes jong! Hoog tijd dus om mijn birthday wishlist even met jullie te delen, zodat jullie er wellicht zelf nog wat inspiratie uit kunnen halen voor je eigen verjaardag.

In eerste instantie wilde ik heel graag rijlessen vragen voor mijn verjaardag, maar dat mocht helaas nog niet van mijn ouders omdat ik er nu toch nog niks aan heb en ik volgend jaar ook (hopelijk) wat meer gegroeid ben enzovoort. Nog even een jaartje geduld dus☹.

Dus moest ik iets anders bedenken en dat was nog vrij lastig kan ik jullie vertellen haha. Máár het is me gelukt en daar ben ik blij om. Zie hieronder de items die ik hoop te krijgen:

Samsung Galaxy S9 Blue 64 GB

Spreekt denk ik wel voor zich. De telefoon die ik nu heb (Samsung Galaxy S6 Edge Gold) functioneert nog prima, maar er zit wel een dikke barst in en dat vind ik gewoon superlelijk. Ik heb hem pas net een jaar en kort nadat ik hem had ben ik er per ongeluk op gaan liggen (ja, echt heel slim), waardoor er dus een dikke barst in het scherm ontstond. Zo’n dure reparatie ga ik echt niet betalen, dus dan maar een nieuwe telefoon en ook nog eens de op-één-na nieuwste van Samsung! Ik denk persoonlijk niet dat ik hem krijg, maar ik ga natuurlijk ervoor duimen😊 Duimen jullie met me mee?

Hoesjes Samsung Galaxy S9

En natuurlijk bijpassende hoesjes bij mijn nieuwe telefoon. Ik heb er bewust één uitgekozen die je dicht kan klappen, omdat het scherm dan ook beschermd is en die andere niet. Zo kan ik een beetje afwisselen!

Hoodie De Rechtstaat

Natuurlijk een hoodie van één van mijn favoriete bands! Als jullie mijn ‘about me’ pagina hebben gelezen dan weten jullie dat ik gek ben op christelijke rap en muziek, en laat De Rechtstaat nou net haar eigen merchandise hebben. Dat komt mij wel heel goed uit en daarom is deze hoodie echt een must have.

Zilveren of gouden kruisketting

Of course mag hier ook niet een kruisketting bij ontbreken. Ik draag eigenlijk nooit kettingen, omdat ik altijd te lui ben om deze om mijn nek te hangen maar ik weet wel zeker dat ik deze ketting wel echt elke dag zou dragen.

Boeken

Oké hou je vast: dit wordt echt een hele lange lijst.


Deze boeken ga ik natuurlijk echt niet allemaal krijgen, maar deze staan wel allemaal op mijn wishlist. Ik moet er dus een paar uit gaan kiezen wat echt een onmogelijke opgave gaat worden, so wish me luck haha.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB Gold

Een nieuwe tablet heb ik nog veel meer nodig dan een telefoon, omdat ik mijn tablet (Samsung Galaxy Tab 3) al iets van drie jaar heb ofzo en die valt heel vaak zomaar uit wat echt superirritant is. Hoog tijd voor een nieuwe dus!

Koptelefoon JBL Roze

Een nieuwe koptelefoon heb ik sowieso nodig, omdat ik er geen meer heb en ik ze altijd mol dus dat is ook heel handig #Not.

Powerbank 20.000 mAh Xiaomi

Een tweede powerbank erbij kan ook geen kwaad: nog meer accu en oplaadcapaciteit!

Popsocket voor telefoon

Deze gadget zie je echt bij iedereen tegenwoordig en is ook superhandig, dus daarom wil ik hem heel graag! Waarschijnlijk krijg ik hem al van een vriendin, maar dat is nog niet helemaal zeker.

Jullie gaan sowieso lezen of ik veel van mijn wishlist heb gekregen, of maar een paar dingen. Ik ben heel benieuwd en ik kan echt niet wachten tot ik eindelijk weer jarig ben!

Wat vragen jullie altijd voor je verjaardag en krijgen jullie dan vaak je zin, of juist niet? I’m curious, let me know in the comments!

SEE YOU SOON!

LOVE,

EEF

Hoi! Ik ben Eva, 17 jaar oud en sinds augustus 2018 een trotse eerstejaars mediaredactie student. Er is nog iets 'bijzonders' aan mij: ik heb namelijk autisme en NLD, dit zijn twee onzichtbare 'labels' die je dus niet direct aan mij kunt zien. Op mijn blog livewithlabels.nl wil ik laten zien hoe het is om te leven met autisme en NLD, mensen en lotgenoten inspireren met mijn verhaal en zorgen voor meer bekendheid, openheid en begrip in de samenleving dat er op zich wel is, maar nog meer kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *