Gerelateerde afbeelding

Wel heb ik er helaas niet heel veel aan gehad, omdat mijn psychiater sowieso al een wat zweverig persoontje is en dus hele verhalen ging vertellen aan mij waar ik niet heel veel van begreep zeg maar. Daarnaast moet ik het natuurlijk gewoon zelf doen en dat is niet zo makkelijk voor persoontjes zoals ik met een ‘streepjescode’ of whatever zoals hij het noemt.

We hebben het ook even over afbouwen van mijn medicatie gehad en dat vond hij nu nog te vroeg om te doen waar ik het wel mee eens ben. Ik vind het prima om af te bouwen, omdat ik er sowieso niet mijn hele leven van afhankelijk wil zijn en ik straks ook autorijlessen wil volgen en dat mag (volgens mij) niet met alle medicatie. Ik ben er wel wat huiverig voor om af te bouwen, omdat ik heel erg bang ben voor terugval en dan zijn we nog verder van huis en dat wil ik natuurlijk absoluut niet.

Nu hebben we weer afgesproken over drie maanden (18 april) en dan gaan we kijken hoe het dan gaat en als het eerder nodig is dan mag ik altijd contact opnemen.

Hoe nu verder?

Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee. Ik denk dat ik toch maar achter het vrijwilligerswerk aan ga, aangezien ik daar nog steeds niet over ben teruggebeld. Misschien dat ik ook toch maar weer naar een geschikt baantje ga zoeken, omdat ik van thuiszitten echt niet gelukkiger wordt en ik dan wat afleiding heb en nieuwe mensen ontmoet.

Morgen ga ik in ieder geval iets leuks doen wat ik al schreef en waar ik ook heel erg naar uitkijk! Verder begint gelukkig maandag school weer en hoef ik me ook niet meer te vervelen en saai thuis te zitten.

Wish me luck people…

Wat doen jullie als jullie je vervelen? Tips zijn hard nodig! Laat ze achter in de comments, thank you:)

Love,

Eef

Hoi! Ik ben Eva, 17 jaar oud en sinds augustus 2018 een trotse eerstejaars mediaredactie student. Er is nog iets 'bijzonders' aan mij: ik heb namelijk autisme en NLD, dit zijn twee onzichtbare 'labels' die je dus niet direct aan mij kunt zien. Op mijn blog livewithlabels.nl wil ik laten zien hoe het is om te leven met autisme en NLD, mensen en lotgenoten inspireren met mijn verhaal en zorgen voor meer bekendheid, openheid en begrip in de samenleving dat er op zich wel is, maar nog meer kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *