Afbeeldingsresultaat voor sad autism quotes

Helaas is het zo dat ik weer in mijn sombere periode zit. Dit komt deels door mijn onverwachte menstruatie van vandaag en dus de hormonen, maar ook doordat ik de komende dagen vrij ben en dus alle structuur weer wegvalt en ik saai thuiszit en geen idee heb wat te doen. Dan zit ik oprecht nog liever op school. Ikzelf word daar gewoon vreselijk neerslachtig van en ik vind het erg lastig om hier mee om te gaan.

Ik zit er aan te denken om toch maar weer naar werk te kijken, maar ik heb geen idee waar ik moet werken en wat een fijne plek voor mij is. Hebben jullie nog tips voor mij?

Dank jullie wel alvast en nog een fijne avond:).

SEE YOU SOON!

LOVE,

EEF

Hoi! Ik ben Eva, 17 jaar oud en sinds augustus 2018 een trotse eerstejaars mediaredactie student. Er is nog iets 'bijzonders' aan mij: ik heb namelijk autisme en NLD, dit zijn twee onzichtbare 'labels' die je dus niet direct aan mij kunt zien. Op mijn blog livewithlabels.nl wil ik laten zien hoe het is om te leven met autisme en NLD, mensen en lotgenoten inspireren met mijn verhaal en zorgen voor meer bekendheid, openheid en begrip in de samenleving dat er op zich wel is, maar nog meer kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *